TRT 1 Seksenler bitti mi, neden yok? Seksenler yeni bölüm ne zaman?

Yıllardır TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve yoğun ilgi gören dönem dizisi Seksenler son haftalarda yayın akışında yer almıyor. Dizinin yayın akışında yer almaması seyirciyi endişelendirirken dizinin bitip bitmediği merak konusu oldu. Peki, Seksenler yeni bölüm neden yok? Seksenler bitiyor mu, final kararı mı aldı?

04.04.2022-18:09 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-18:13) TRT 1 Seksenler bitti mi, neden yok? Seksenler yeni bölüm ne zaman?

Dönem dizisi olarak ekranlara gelen Seksenler dizisi seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Değişen formatıyla 24 Ocak 2021'de yeniden ekranlara gelmeye başlayan dizinin ani bir şekilde yayın akışından kaldırılması seyirciyi meraklandırdı. Seyirci, Seksenler yeni bölüm neden yok? Seksenler dizisi neden ekrana gelmiyor, bitti mi? gibi sorulara yanıt arıyor.

Seksenler dizisi final kararı mı aldı?

Dizinin final kararı aldığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat dizi kanalın yayın akışında da yer almıyor.

 

Seksenler yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

Ramazan ayında olduğumuz için kanal şuan sadece Ramazan ayına özel programlara yer veriyor. Bundan dolayı Seksenler dizisine yayın akışında yer verilmediği, Ramazan ayından sonra yeni bölümleriyle tekrardan ekrana geleceği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal