İç çamaşırı reklamı bir anda goygoya döndü! İşte tartışma yaratan iç çamaşırı reklamına tepki dolu o tweetler

İç çamaşır markası olan Suwen'in reklam afişi eleştiri konusu oldu. Reklam yüzü olan Melis Aslı Pamuk'un iç çamaşırı reklamında üzerinde iç çamaşırı olmaması üzerine sansürleştirildiği konuşulmaktadır. Tartışmalara yer veren konu üzerine sosyal medya da gündem olmaya devam eden Suwen reklamı için yorumlar yapılmaya devam ediyor.

11.04.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:47) İç çamaşırı reklamı bir anda goygoya döndü! İşte tartışma yaratan iç çamaşırı reklamına tepki dolu o tweetler

Yoğun talep gören iç çamaşırı markası Suwen'den tartışma konusu yaratan hareket geldi. İç çamaşırın gözükmediği iç çamaşır reklamı sansür olarak yorumlandı. Farklı markaların reklamlarında da geçtiğimiz günler Esra Biliç yer alırken üzerinde bulunan ceket dikkatleri çekmişti. Ceket ağırlıklı olan iç çamaşır reklamına bir diğeri katıldı.

Sevilen oyuncu Melis Aslı Pamuk, reklam yüzü olduğu Suwen markasının iç çamaşırlarını tanıtması beklenirken mağazanın astığı afiş eleştirilere neden oldu. Reklam afişinde herhangi bir iç çamaşırı gözükmemesi ve bunun yanı sıra reklam yüzünün normal giyinmesi dikkatleri çekti. Reklamın üzerinde yazan slogan ise ''İçimde Suwen var'' eleştiri konusu oldu.

Suwen reklamı eleştirileri

Suwen'in tepki çeken reklamı

Suwen markasının uzun süredir devam ettirdiği sloganlı kampanya devam ederken reklam yüzünde Melis Aslı Pamuk yer aldı. Sosyal medya üzerinden iç çamaşırsız reklam afişlerine yorum yapılmaya devam ediyor. Birçok kişi tarafından bu durum sansür olarak kabul edildi. Bazı kullanıcılarsa Suwen’in neden bu reklam dilini seçtiğini mantıklı bir şekilde açıklamaya çalıştı. 

Suwen reklamı eleştirileri

Suwen reklamı eleştirileri

Suwen reklamı eleştirileri

Suwen reklamı eleştirileri

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal