Sefirin Kızı Dizisinin Adı mı Değişiyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'na başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün dahil oldu. Oyuncunun katılımıyla dizi hakkında bazı sorular sorulmaya başlandı. Tuba Büyüküstün'ün 'Mavi' karateri ile diziye katılması akıllara Sefirin Kızı dizisinin adı mı değişiyor getirdi.

01.02.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-11:07) Sefirin Kızı Dizisinin Adı mı Değişiyor?

Sefirin Kızı dizisi 1 Şubat Pazartesi yani bu akşam 38. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin bu bölümünün fragmanında Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisindeki karakteri belli oldu. Yeni katılan bu karakter ile izleyiciler Sefirin Kızı dizisinin adı mı değişiyor şeklinde sorular sormaya başladılar. 

SEFİRİN KIZI DİZİSİ İSİM Mİ DEĞİŞTİRİYOR?

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı bu akşam 38. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Başrole dahil olan Tuba Büyüküstün diziye 'Mavi' karakteri ile katıldı. Yeni bölüm fragmanında Sancar'a ismini söyleyen gizemli kadın, dengeleri değiştireceğe benziyor. Sefirin Kızı dizisinin hikayesi değişiyor mu? Dizinin hikayesi nasıl bir noktadan devam edecek. 

Sefirin Kızı dizisinin 38. yeni bölümünde hikayenin gidişatı belli olacak. Yeni dahil olan Mavi karakteri dizinin hikayesini nasıl değiştirecek? Sancar ile olan ilişkisi ne? İzleyicilerin merak ettiği tüm sorular bu akşam yanıt bulacak. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal