Seda Sayan yeniden mi evleniyor? Seda Sayan kimle evleniyor? Ünlü sanatçı Seda Sayan evlilik teklifi aldı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan son eşi Onur Şan ile 2010 yılında yollarını ayırmıştı. Ayrılığının ardından uzun zaman geçen Seda Sayan herkesi şaşırtan bir haber ile gündem oldu. Sayan birlikte çalıştığı Çağlar Ökten'in evlenme teklifine "Evet" dediğini bildirdi.

11.03.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-14:13)

Seda Sayan'ın birlikte çalıştığı Çağlar Ökten evlenme teklif etti. Sürpriz bir evlenme teklifi alan Sayan oldukça şaşırdı. Ökten ise evlenme teklifini 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda bulunan Süreyya Teras isimli mekanda sahne aldıktan sonra herkesi şok edecek şekilde bianda cebinden yüzüğü çıkararak evlenme teklifini gerçekleştirdi. 

Seda Sayan bu sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşırdı. Şaşkınlığının geçmesinin ardından ise "evet" cevabını verdi. Sayan daha önce 6 kez nikah masasına oturmuştu. Şimdi 59 yaşında olan başarılı sanatçının nikah hazırlıklarına başladığı müstakbel eşi Ökten ise kendisinden 25 yaş küçük. 

çağlar ökten evlenme teklifi

"Şimdi yanımda biri olsun isterdim"

Sayan geçtiğimiz günlerde bir röportaja katılmış ve burada söylediği sözler dikkat çekmişti. Sayan röportajında "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" sözlerini kullanmıştı. 

Çocuğunun babası olarak kast ettiği eşi ise 1990 yılında evlendiği Sinan Engin. Engin ile 90 yılında yaptıkları evlilik sonucunda Oğulcan isimli çocukları dünyaya geldi ve çift 1995 yılında yollarını ayırma kararı aldı. 

Seda Sayan magazin gündeminden düşmüyor

Sayan'ın kasım ayı içerisinde 44 yaşında olan Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı yönünde haberler çıkmış ancak Sayan bunların doğru olmadığını ifade etmişti.

Çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı  "İlişkinizin reklam ilişkisi olduğu haberleri çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusunun sorulmasına karşılık, "Bunu siz yazıyorsunuz. Öyle bir şey yok. Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata’nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de ‘varım’ dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" diyerek çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal