Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında, nereli? Seda Sayan'a evlenme teklif etti

Seda Sayan ile 25 yaş küçük sevgilisi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Seda Sayan'ın evlilik teklifi haberleri gündeme düşerken sanatçı haberleri yalanladı. Peki Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten ne iş yapmaktadır? İşte ayrıntılar.

11.03.2022-13:44 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-13:45) Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında, nereli? Seda Sayan'a evlenme teklif etti

Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi magazin gündemine bomba gibi düştü. 14 Şubat'ta müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldı iddiaları gündemde yer alan Seda Sayan konu ile ilgili net bir açıklama yapmazken sevgilisi Çağlar Ökten'in kim olduğu da merak edilmektedir. 

Seda Sayan Evleniyor mu

Çağlar Ökten kimdir?

Çağlar Ökten, Mersin, Tarsusludur. Babası elektrik teknisyeni annesi ev hanımıdır. Çağlar Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile ilgilenmiştir. Çağlar Ökten, 7 yaşından beri şarkı söylemektedir. Okullarda ki gösterilerde daha sonrada dayısının işlettiği düğün salonunda sahnelere çıkmıştır. Ökten, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Şimdiler ise Seda Sayan'ın programında solistlik yapmaktadır. Adı Seda Sayan ile aşk dedikoduları arasında yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal