Seda Sayan Nurgül ile Emre çifti kimdir? Nurgül ile Emre kurgu mu? Gerçek yüzleri ortaya çıktı

Star TV ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı hafta içi her gün ekranlara gelmektedir. Evlenmek isteyen çiftler katıldığı Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan Emre ve Nurgül son zamanların dikkat çeken ismi oldu. Emre'nin kendisinin şarkıcı olduğunu söylemesinin ardında Emre ve Nurgül çifti araştırılmaya başlandı. Peki Nurgül ile Emre çifti kimdir? Nurgül ile Emre çifti kurgu mu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

08.04.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:20) Seda Sayan Nurgül ile Emre çifti kimdir? Nurgül ile Emre kurgu mu? Gerçek yüzleri ortaya çıktı

Star TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programında aileler arasında yaşanan gerginlikler yüzünden evlenemeyen çiftler ağırlanmaktadır. Programa evlenmek için katılan Emre ve Nurgül çifti dikkatleri üzerine çekti. Emre'nin kendisinin şarkıcı olduğunu söylemesinin ardında Emre ve Nurgül çifti araştırılmaya başlandı. Aileleri arasında anlaşmazlık olduğu içi evlenemeyen Nurgün ve Emre çifti Seda Sayan'dan yardım isterken Emre'nin annesinin Nurgül'e söylediği ithamlar ve hakaretler herkesi şaşkına çevirdi. Bu söylemlere sessiz kalan Emre ise seyirciden büyük tepki aldı.

Emre Deveci kimdir

Emre Deveci kimdir?

29 Yaşındaki Emre Deveci dünyanın en hızlı Photoshopcusu ve yılın en iyi fotoğrafçısı seçilmiştir. Bugünlerde Gurur isimli tek şarkı sinle çıkaran olan Deveci, klibin yönetmenliğine kadar kendisi yapmıştır. Sesinin çok iyi olduğunu düşünen Deveci şan eğitimi almış ve birçok enstrüman çalmaktadır. Çocukluğu Yalova'da geçen Deveci 15 yıldır fotoğrafçılıkla uğraşmaktadır. Fotoğrafçılığa Yalova depreminde başlayan Deveci daha sonra İstanbul'a taşınmış 5 . sınıfa giderken bir fotoğraf stüdyosunda işe başlayan Deveci çocuk yaşlarda çalışma hayatına girmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal