Baydöner reklam filmi kaldırıldı mı? Büyük tepkiler toplayan Baydöner'den reklam kararı

Baydöner'in yapmış olduğu reklam filmi herkesin gündeminde. Sosyal medyada da oldukça gündem olan reklam filmi birçok kişi tarafından görüntülendi ancak sonra şirket tarafından kaldırıldı.

08.04.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:11) Baydöner reklam filmi kaldırıldı mı? Büyük tepkiler toplayan Baydöner'den reklam kararı

Baydöner dün bir reklam filmi yayınladı. Yayınlanan reklam filminde masa örtüsü anlatılırken gündem içerisinden bir çok konudan da söz edildi. Bundan dolayı da gündem olan bir reklam haline dönüştü. Sosyal medyada oldukça fazla paylaşım ve yorum alan reklamı şirket YouTube ve İnstagramdan kaldırdı.

baydööner

Baydöner resmi açıklama

Didaktik bakış açışı ile ele alınmış olan "Deniz Masa Örtüsü" reklamı yayına girmesinin ardından gündeme bomba gibi düştü ve çok konuşuldu. 24 saat içerisinde yüklendiği platformlarda 1milyonu aşan bir görüntüleme aldı. İzleyenlerden bazıları reklamı beğenirken bazıları ise hoş olmadığı fikrindeydi.

Reklam bu şekilde gündem olunca işletmenin kendisi reklamı kaldırma kararı aldı. Konu ile ilgili Baydöner yetkililerinden bir açıklama yapılmadı. Ancak kısa sürede o kadar yüksek bir izlemeye ulaşan reklam yayından kaldırıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal