Satılık bebek ilanları olayı nedir? 100 bin TL karşılığında internette bebeklerini satıyorlar

Ebeveyn olarak kimliklerini tanıtan bazı kişilerin, internet ortamında bebeklerini satışa çıkardığı haberi duyanları hayrete düşürdü. Söz konusu kişiler bebekleri karşılığında 100 bin TL civarında bir bedel talep ediyor. Ayrıntılar haberimizde…

25.03.2024-16:49 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-16:49) Satılık bebek ilanları olayı nedir? 100 bin TL karşılığında internette bebeklerini satıyorlar

İnternet üzerinden satış ilanı koyan bazı kişiler, bebeklerini ortalama 100 bin TL’lik bir bedel karşılığında satmaya çalışıyor. Tepki çeken olay duyanları hayrete düşürürken bazı kişilerin daha doğmamış bebeğe bile fiyat biçmesi hayretlere düşürdü.

Satılık bebek ilanları olayı nedir?

Star Haber’den Rojbin Hayrullahoğlu’nun haberine göre; Bir kişi, "Bende kız bebek var, 40 günlük. Ücret talebim var. Karşılayana evlatlık vermek istiyorum. 100 bin istiyorum. Para hesabıma gelir, bebek adrese gider." ifadeleriyle bir ilan verdi ve ilanda bebeğin fotoğraflarını paylaşıp şartlarını sundu. Samsun'da yaşadığını belirten bu kişi, "100 bin lira istiyorum. 100 bin lira hesabıma gelir, ben de bebeği alır ayağınıza kadar gelirim. Ciddi şartımı karşılamayan birine numaramı vermiyorum." şeklinde konuştu.

Satılık bebek ilanları olayı nedir? 100 bin TL karşılığında internette bebeklerini satıyorlar

Daha doğmamış bebeğe fiyat biçtiler

İlana göre, bebeğini satmak isteyen bir kadın, 9 aylık hamile olduğunu ve telefon numarasını paylaştı. Muhabir Rojbin Hayrullahoğlu, kadınla temasa geçti. Kadın, Türkiye'de oturma izni olmadığını belirterek bebeği sattıktan sonra ülkesine döneceğini söyledi. Muhabir, kadına "Anlaştığınız fiyat Nedir?" diye sorduğunda, kadın 170 bin lira olduğunu belirtti ve kimlik düzenlemesinin aile tarafından yapılacağını dile getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal