Şarkıcı Ferhat Güzel Kendisini Öldürmeye Kalkan Sevgilisinden Polise Sığındı!

Ünlü şarkıcı Ferhat Güzel, sevgilisiyle yaşadığı korkunç olayı paylaştı. Güzel, sevgilisiyle yaşadığı tartışma sonrası karakola sığındı. İşte habere ilişkin o detaylar…

13.12.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-14:06)

Şarkıları ve sesiyle adından bahsettiren Ferhat Güzel, ilk defa kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla geldi. Ünlü şarkıcının yaz aylarında sevgilisiyle yaşadığı bir tartışma, magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel’in sevgilisinin tartışma anında “Senin karnını deşeceğim” sözlerini kullandığı iddia edilmesi herkesin kanını dondurdu.

FERHAT GÜZEL VE SEVGİLİSİNİN KORKUNÇ KAVGASI

Ünlü şarkıcı Ferhat Güzel ile sevgilisi Nur Aksoy, 27 Ağustos’ta yaşadığı korkunç olay magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre Taksim’de bir mekanda eğlenen çift, aralarındaki maddi bir konu nedeniyle tartışmaya başladı. Mekanda yaşanan tartışma, şarkıcı Ferhat Güzel’in evinde devam etti. Tartışma kısa sürede daha da alevlenerek arbedeye dönüştü. Bunun üzerine şarkıcının sevgilisi Nur Aksoy mutfaktan aldığı bıçakla, Güzel’in üzerine yürüdü. Ağustos’ta yaşandığı söylenen bu olayın dört ay sonra ortaya çıkması Güzel’in hayranlarını şaşırttı.

ferhat ss

NUR AKSOY BIÇAKLA SALDIRDI

Şarkıcı Ferhat Güzel ile sevgilisi Nur Aksoy’un magazine düşen kavgası olay oldu. Taksim’de başlayan kavganın Güzel’in Şişli’deki evinde devam etmesi, kavgayı git gide alevlendirdi. İddiaya göre alevlenen kavganın sonrasında mutfaktan aldığı bıçakla “Senin karnını deşeceğim” diye şarkıcı sevgilisinin üzerine yürüyen Aksoy, Ferhat Güzel’in telefonunu duvara fırlattı. Ünlü şarkıcı kafasına sevgilisi tarafından aldığı darbeyle evden kaçmaya çalıştı. Polisleri yolda gören Aksoy ve Güzel’i ekipler karakola götürdü. 

ÜNLÜ ŞARKICININ SEVGİLİSİ İDDİALARI YALANLADI

Söylediği şarkılarıyla gündeme gelen Ferhat Güzel, sevgilisi Nur Aksoy’la yaşadıkları olay sonrasında magazin gündeminde bomba gibi bir etki yarattı. Polise sığınan Güzel kendisine bıçakla saldırdığını iddia ettiği sevgilisinin aksine Nur Aksoy iddiaları yalanladı. Aksoy, şarkıcının kendisini hem mekanda hem de evde darp ettiğini ve tekme yumrukla saldırdığını söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal