Şansal Büyüka'dan Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu İle İlgili Açıklama Geldi!

Galatasaray'ın genç yıldızı ile alakalı ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

24.11.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-16:26) Şansal Büyüka'dan Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu İle İlgili Açıklama Geldi!

Galatasaray'ın son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken genç yıldızı Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile oynadığı derbide attığı golle maça damga vurmuştu. Yıldız futbolcu takımının tek golünü kaydederken oynadığı futbolla sarı kırmızılılarda son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Genç yıldızla ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Futbolcu ile alakalı son olarak ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Şansal Büyüka'nın, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN DİKKAT ÇEKEN KEREM AKTÜRKOĞLU AÇIKLAMASI

Şansal Büyüka, Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şansal Büyüka, genç futbolcuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Bu gürültünün patırtının arasında karambole gitmesin. Fatih Terim ve ekibi başta olmak üzere, Kerem Aktürkoğlu'nu buldukları, kısa sürede hazırladıkları, Türk futboluna ve Galatasaray'a armağan ettikleri için tedik ve takdirlerimi gönderiyorum. Bir tebrik de elbette Kerem'e... Bu kadar kısa zamanda, potansiyelini müthiş geliştirdiği ve Türkiye'nin 'sıra dışı' futbolcusu olma yolunda dev adımlar attığı için...' ifadelerine yer verdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KARİYERİ

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu Gölcükspor'da başladığı futbol kariyerine, Başakşehir takımında devam etti. Ardından Bodrumspor, Karacabey ve Erzincanspor takımlarına transfer olan genç yıldız. 2020'nin yaz transfer sezonunda Erzincanspor takımından Galatasaray'ın yolunu tuttu. Genç yıldız Galatasaray'da sergilediği performansla gerek Galatasaray'ın gerek Türk futbolunun son zamanlarda en çok konuştuğu isimlerden birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal