Manchester United Takımın Başına Diego Simeone'yi Düşünüyor!

İngiliz devi Manchester United'da Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskajer ile yolların ayrılması sonrası İngiliz ekibinin Atletico Madrid'in teknik adamı Diego Simeone'yi gözüne kestirdiği öğrenildi.

24.11.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-15:37) Manchester United Takımın Başına Diego Simeone'yi Düşünüyor!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da, Ole Gunnar Solskjaer sonrası yeni menajer arayışları hız kesmeden başladı. Premier Lig takımında takımın başına getirilmesi için çok sürpriz bir isim gündeme geldi. İngiliz devinde Manchester United'da yönetim kurul başkanı Ed Woodward'ın Diego Simeone'yi takımın başında görmek istediği belirtiliyor.

MANCHESTER UNİTED'DA GÜNDEM DİEGO SİMEONE

Manchester United'da sergilediği kötü performansın ardından takımdan gönderilen Solskjaer sonrası Manchester Unied için Mauricio Pochettinı ve Zinedine Zidane'ın isimleri ön plana çıkmıştı. Hatta bu iki yıldızdan Zinedine Zidane'ın öneriye sıcak bakmadığı belirtilmişti.
Son gelen bilgilere göre ise Manchester United Yönetim Kurulu Başkanı Ed Woodward'ın takımın başında görmeyi istediği teknik adamın Atletico Madrid'in teknik hocası Diego Simeone olduğu belirtildi. Woodward'ın büyük bir Diego Simeone hayranı olduğu aktarılıyor. Woodward'ın Diego Simeone'yi takımın başında mutlaka görmek istediği ve Arjantinli teknik adamın takımın başına gelmesi için kolların sıvandığı aktarılıyor. Fakat Arjantinli teknik adamın İspanyol ekibi Atletico Madrid'de sözleşmesinin devam ediyor olması İngiliz ekibi Manchester United'ın işini zorlaştırıyor.

Yaşanılan gelişmeler gerek Manchester United takımında gerek İngiliz futbolunda büyük ses getirdi. Diego Simeona ile ilgili olan yeni gelişmeler futbol dünyasında da büyük ses getirdi. Mancehster United'ın, Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskajer'den boşalan koltuğa getireceği isim futbol dünyası tarafından çok büyük bir merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal