Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Kasımpaşa Maçı Öncesi Açıklamalar!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları Kasımpaşa karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

24.11.2021-15:38 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-15:38) Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Kasımpaşa Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Altay deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, İzmir'de 3 puanı 3 golle alarak sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Bu hafta ise kendi sahasında Kasımpaşa'ya konuk edecek olan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde son sürat sürdürüyor.

VİNCENZO MONTELLA'DAN AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları Kasımpaşa karşılaşması öncesinde hazırlıkları gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella, Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kasımpaşa'ya konsantre olacağız. Çünkü Yeni Malatyaspor maçında olduğu gibi tuzak bir karşılaşma olabilir. Kendi performansımızla devamlılık göstererek istediğimiz sonucu elde etmemiz gerekiyor. Deplasmanda öndeyken skor eşitlenince biraz daha zor oluyor. Pozitif bir not eklemek gerekirse çocuklar hiç pes etmedi ve kendini bırakmadı. İkinci yarıda performansla galibiyeti elde ettik. Kendimizi bu konuda biraz daha geliştirebilirsek çok rahat olacağız. Kapalı defanslara karşı oynarken büyük defanslar zorlanıyor, sadece biz değil. Kasımpaşa'nın iyi bir kadrosu olduğunu unutmamak lazım çünkü oynadıkları maçların yüzde 80'inde topa sahip olma yüzdesi onlardaydı. Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum ama istediğimiz sonucu alabilmek için elimizden geleni yapacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal