Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu Dikkatleri Üzerine Çekti!

Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmez futbolcularından birisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu takımın resmen jokeri oldu. Futbolcu, Galatasaray derbisinin ardından farklı bir şekilde dikkatleri üzerine çekti.

24.11.2021-15:11 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-15:11) Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu Dikkatleri Üzerine Çekti!

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşma çok büyük ses getirdi. Fenerbahçe'nin kazandığı zorlu maçta Fenerbahçeli futbolcuların başarısı büyük alkış aldı. Fenerbahçe'de, Galatasaray galibiyetinin mimarlarından birisi de Ferdi Kadıoğlu olarak göze çarptı.

FERDİ KARIOĞLU TAKIMIN JOKERİ OLDU

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu yine büyük ses getirdi. Genç yıldız 2021-2022 sezonunda sarı lacivertlilerin vazgeçilmez futbolcularından birisi haline geldi. 2018-2019 sezonunda büyük umutlarla Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından transfer edilen genç yıldız özellikle bu sezon büyük göz dolduruyor. Esas meckisi forvet arkası ve hücuma yönelik kanat pozisyonu olan 21 yaşındaki genç yıldız, hiç beklemediği çeşitli bölgelerde forma şansı buluyor.

VİTOR PEREİRA FERDİ KADIOĞLU'NU FARKLI POZİSYONLARDA OYNATIYOR

Portekizli Vitor Pereira'nın göreve gelmesini ardından 3-4-3 sisteminde sahada düzenli forma terleten Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe savunmadayken 5'li savunmasın resmen bir parçası oldu. Ayrıca futbolc ileriye çıkıp hücuma da destek verdi. Genç yetenek son olarak Galatasaray derbisinde sağ bek pozisyonunda görev aldı. Sağ bek pozisyonunda Nazım Sangare omasına karşın Ferdi Kadıoğlu'nun bu bölgede oynamasının asıl nedeni olarak futbolcunun yaşı ve dinamizmi ile Kerem Aktürkoğlu'nu durdurma hedefi olmasıydı. Bu mevkide ilk kez oynamasına karşın başarılı bir performans ortaya koyan Ferdi Kadıoğlu derbi zaferinde alkış alan isimlerden birisi oldu.
Ayrıca Ferdi Kadıoğlu'nun başka mevkilerde oynamasına itiraz etmediği ve bu durumu bir avantaj olarak gördüğü aktarılıyor. Fenerbahçe'de takımda uzun süre forma terleten yıldız futbolcunun forma mücadelesine çok büyük önem verdiği vurgulanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal