Kerem Aktürkoğlu Cebelitarık Karşılaşmasında Milli Takım Tarihine Geçti!

Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında Cebelitarık karşısında alınan 6-0'lık galibiyette attığı gol ile Milli Takım tarihine geçen Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

14.11.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-11:51) Kerem Aktürkoğlu Cebelitarık Karşılaşmasında Milli Takım Tarihine Geçti!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, dün akşam Cebelitarık karşısında aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından grubunda 2. sıraya yükselerek Dünya Kupası macerasında oynayacağı Karadağ karşılaşması öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

MİLLİLERİMİZDEN GOL YAĞMURU!

A Milli Futbol Takımımızın, Cebelitarık karşısında aldığı 6-0'lık galibiyette gollerimizi ; Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2) , Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür kaydetti.

KEREM AKTÜRKOĞLU MİLLİ TAKIM TARİHİNE GEÇTİ

Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda Cebelitarık karşısında aldığımız 6-0'lık galibiyette kaybettiği gol ile Milli Takım tarihinin 800. golünü ağlara göndererek tarihe geçmeyi başardı.

GENÇ YILDIZIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Kerem Aktürkoğlu, Cebelitarık galibiyetinin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' 800. golü attım, ben de yeni öğrendim. Takım olarak çok iyi oynadık. Hollanda ile Norveç oynayacak, bakarsınız Norveç kazanır ve lider gideriz. Burak Ağabey sağ olsun bugün bizim için oynadı, hepimize asist yaptı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal