Milli Futbolcumuz Rıdvan Yılmaz Cebelitarık Galibiyetinin Ardından Basın Toplantısında Konuştu!

Milli futbolcumuz Rıdvan Yılmaz, 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığımız Cebelitarık karşılaşmasında alınan 6-0'lık galibiyet sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

14.11.2021-09:13 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-09:13) Milli Futbolcumuz Rıdvan Yılmaz Cebelitarık Galibiyetinin Ardından Basın Toplantısında Konuştu!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız geçtiğimiz haftalarda aldığı arka arkaya kötü sonuçlar ile birlikte Dünya Kupası macerasını oldukça zora sokmuştu. Oynadığı oyun ile eleştiri oklarının hedefinde yer alan A Milli Futbol Takımımız, bu hafta verilen Milli arada ilk kez sahneye çıktığı Cebelitarık karşılaşmasında adeta küllerinden yeniden doğdu. İstanbul'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibi Cebelitarık'ı tam 6 golle geçen Millilerimiz grubunda yer alan Norveç'in puan kaybetmesi ile birlikte grubunda 2. sıraya yükselerek Dünya Kupası yolculuğunda büyük bir avantaj elde etti.

RIDVAN YILMAZ'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Cebelitarık karşılaşmasının 2. yarısında oyuna dahil olan genç oyuncumuz Rıdvan Yılmaz, yaptığı 2 asist ile birlikte dikkatleri üzerine çekerken iyi oyunuyla büyük bir beğeni toplamıştı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mikrofonların başına geçen Rıdvan Yılmaz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sonuç olarak Şenol (Güneş) hocamız zamanında ilk defa mili takıma gelmiştim. İlk başta heyecanım vardı. Burada zaman geçirdikçe heyecanımı yendim diyebilirim. Oyuna ilk girdiğimde adapte olmam gerekiyordu. O yüzden geride bekledim. Kenan (Koçak) hoca atağa çıkmamı söyledi. Onun sayesinde de gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Onlar gol attı, ofsayt oldu. Burak ağabey bana, "İleri git." diye bağırıyordu. Maç bitti, yendiler zannettim. Meğer 0-0 bitmiş. Ayaklarımız yere basıp, sakin bir şekilde Karadağ maçını da kazanmak istiyoruz. Maçın ardından soyunma odası çok güzeldi. Abdülkadir Ömür ağabey sağ olsun bize Trabzon havası açtı. Onunla eğlendik, en iyi şekilde zaman geçirdik. Hepimiz çok gururlu ve mutluyuz. İnşallah aynı şeklide devam eder. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal