Şansal Büyüka Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Mergim Berisha'yı Eleştirdi!

Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında yorumlarda bulundu. Şansal Büyüka'nın Mergim Berisha hakkında yaptığı yorumlar büyük ses getirdi.

11.11.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-16:36) Şansal Büyüka Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Mergim Berisha'yı Eleştirdi!

Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mergim Berisha hakkında açıklmalarda bulundu. Ünlü yorumcunun Fenerbahçe'nin Alman forveti hakkında yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN SES GETİREN BERİSHA AÇIKLAMASI

Ünlü yorumcu Şansal Büyüka, Fenerbahçeli yıldız Mergim Berisha hakkında ''Berisha ilk Antwerp maçında sahada yoktu. Spiker adını bile söylemedi. Meraklandım, Berisha’yı, Avusturya-Macaristan-Almanya üçgeninde yaşayan ve inandığım bir-iki menajerden biri olan Mithat Halis’e sordum. Bana şunları anlattı:
'' Fenerbahçe Berisha’yı aldığı gün en iyi transferi yaptı diye söyledim. Gene aynı düşüncedeyim. Salzburg kalabalık hücum edip önde basardı. Rakibe değil, topun olduğu yere pres yapardı. Çabuk oynardı. Böyle olunca Berisha rahatça boş anlar bulup, daha fazla topla bulup golleri rahatça atardı. Berisha'da çok sağlam bir sporcu kişiliği var. Ön direk koşularını çok iyi yapar. Sıkça ceza alanı dışına çıkıp arkadaşlarına pozisyon hazırlar. 11 asisti böyle yaptı. Son vuruşlarda becerilidir.''
''Mithat Halis böyle anlatıyor ama Berisha neden oynayamıyor? Antwerp golü dışında biz Berisha’dan bunların hiçbiri görmedik. Berisha mı kusurlu, hoca mı kusurlu anlamadım. Ancak şurası kesin: Fenerbahçe’ye gelip ileri giden, aşama yapan futbolcu yok. Acaba Berisha da Fenerbahçe’nin kötü ikliminden mi etkilendi? Bu işte derin bir yanlış, ciddi sorunlar var gibi...'' şeklinde yaptığı açıklamalarla ifadelerine son verdi.

Ünlü yorumcu Şansal Büyüka'nın, Fenerbahçe'nin yeni Alman forveti hakkında yaptığı açıklamalar spor kamuoyunda ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal