Fenerbahçe'nin Kongolu Futbolcusu Marcel Tisserand Milli Takım Kampında Sakatlandı!

Fenerbahçe'nin Kongolu savunma futbolcusu Marces Tisserand, milli takım kampında sakatlık geçirdi. Kongo Futbol Federasyo'nun resmi internet sitesinden futbolcunun kamp kadrosundan çıkarıldığı aktarıldı.

10.11.2021-11:45 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-12:12) Fenerbahçe'nin Kongolu Futbolcusu Marcel Tisserand Milli Takım Kampında Sakatlandı!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'ye kötü haberler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Luiz Gustavo, Enner Valencia gibi yıldız futbolcular sakatlık geçirmişti. Yaşanılan sakatlıklar takımda moralleri bir hayli bozarken sarı lacivertlilere bir yıldızından daha kötü haber geldi. Fenerbahçe'ye kötü haber bu sefer Kongolu futbolcusu Marcel Tisserand'dan geldi. Kongolu stoperin milli takım kampında sakatlandığı açıklandı. Marcel Tisserand ile ilgili kötü haberi Kongo Futbol Federasyonu verdi.

AÇIKLAMA MARCEL TİSSERAND'IN ÜLKESİNDEN GELDİ

Kongo Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden stoper futbolcunun sakatlık geçirdiği haberi duyuruldu. 11 Kasım Perşembe günü Kongo'nun, Tanzanya ile karşılaşacağı maç öncesi Kongo Futbol Federasyonu'nu, yıldız ismin kamp kadrosundan çıkarıldığı duyuruldu. Diğer taraftan Kongo teknik direktörü Hector Cuper, Fenerbahçeli Marcel Tisserand'ın yerine takıma Arsene Zola'yı dahil etti. Yaşanan gelişmelyle braber Marcel Tisserand'ın sakatlığının sebebi açıklanmadı. Fenerbahçe'li yıldız Marcel Tisserand, yeni sezonda Fenerbahçe formasıyla 12 karşılaşmada forma terletti ve 920 dakika sahada kaldı.

MARCEL TİSSERAND'DAN GELEN HABER FENERBAHÇE'Yİ ENDİŞELENDİRİYOR

Fenerbahçe'de yaşanan talihsizlikler takımın teknik direktörü Vitor Pereira'yı oldukça endişelendiriyor. Sarı lacivertlilerde son olarak Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia gibi isimler sakatlanmıştı. Yaşanan bu sakatlıkların üzerine Fenerbahçe'nin defans futbolcusu Marcel Tisserand'dan gelen kötü haber takımı adeta sarstı. Futbolcunun durumu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, Fenerbahçe'de zorlu Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira'nın gelen kötü haberler nedeniyle endişelendiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal