Şanlıurfa'da skandal olay: Suriye uyruklu göçmenler Göç İdaresi binasına taşlı saldırı gerçekleştirdi

Şanlıurfa'da randevusuz işlem yapmak isteyen Suriye uyruklu göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne taşlarla saldırdı. Saldırıda 2 güvenlik görevlisi yaralanırken, kurum binasında ise hasar meydana geldi. Polis ekipleri olaylara karıştığı belirlenen ve aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişiyi gözaltına aldı.

12.04.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-10:44)

Şanlıurfa'da skandal bir olay yaşandı. Yaşanan skandal olay Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki İl Göç İdaresi Müdürlüğünde meydana geldi.

Şanlıurfa Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gelerek randevusuz bir şekilde işlemde bulunmak isteyen Suriyeli göçmenler, göç idaresindeki görevlilerle tartıştı ve saldırganlık yaparak kavga çıkarttı.

Taşlarla saldırdılar

Güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılmak istenen grup üyeleri, daha sonra dışarıdaki akrabalarıyla birlikte taş alarak müdürlüğe saldırdı. Taşlı saldırıda 2 güvenlik görevlisi yaralandı, binanın camları kırıldı.

Şanlıurfa'da Skandal Olay!

15 kişi gözaltına alındı

İhbar üzrerine olay yerine gelen polis ekipleri, olaya müdahale etti. Yaşanan skandal olayda aralarında kadınlarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından yaşanan skandal olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal