Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sanayi Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bünyesinde görevlendirilmek üzere 142 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, mühendis, avukat, destek ve büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlara alım yapılacak. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sanayi Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

15.03.2024-12:55 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-12:55)

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mühendis, avukat, destek ve büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarından oluşan 142 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Bakanlığın personel alımının başvuru ekranını ve şartlarını öğrenmek isteyenler internete yönelerek konu hakkında bilinmesi gerekenleri sorguluyor. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sanayi Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 142 sözleşmeli personel alımı sürecini başlattı. Bakanlık tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, bu personel taşra ve merkez teşkilatı birimlerinde görevlendirilecek.

Adayların, mühendis, avukat, destek ve büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için belirlenmiş bölümlerden mezun olmaları ve ÖSYM tarafından 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) gerekli puanları almış olmaları gerekmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sanayi Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

2024 Sanayi Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar, mühendis, avukat, destek ve büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için belirlenmiş bölümlerden mezuniyeti ve 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) gerekli puanları almış olmalıdır. Başvurular, bugünden (15 Mart 2024) itibaren 29 Mart'a kadar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden online olarak yapılabilecektir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal