Sanayi ve Teknoloji Bakanı Açıkladı: Yerli VLP Aşısında Faz 2 Aşılamaları Tamamlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, son dakika yaptığı açıklamada yerli VLP aşısında Faz 2 aşılamalarının tamamlandığını belirtti. Bakan Varank, Faz 3 çalışmalarına da başlanılacağını duyurdu…

13.08.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 13.08.2021-17:35) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Açıkladı: Yerli VLP Aşısında Faz 2 Aşılamaları Tamamlandı

Kovid-19’la mücadele hız kesmeden devam ederken, salgını önlemede ne önemli adım olan aşılama çalışmaları devam ediyor. Yerli aşıya dair önemli açıklamalarda bulunan Bakan Varank, yerli VLP aşısında Faz 2 aşılamalarının tamamlandığını ve önümüzdeki ay faz 3 çalışmalarına başlamayı planladıklarını belirtti. 

FAZ-2 ÇALIŞMALRINDA HERHANGİ BİR YAN ETKİ GÖRÜLMEDİ

Yerli aşı çalışmalarına dair bilgilendirmelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ‘Gönüllüsü olduğum VLP aşısında önemli bir aşamayı daha tamamladık. Faz-2 aşılamaları da herhangi bir yan etkiyle karşılaşılmadan başarıyla sona erdi’ dedi. 

FAZ 2 ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Faz 1 aşamasında kendisinin de gönüllü olduğu virüs benzeri parçacıklara dayalı (VLP) aşı adayında Faz 2 aşılamalarının tamamlandığını açıkladı.

Eylül'de yerli VLP aşısının Faz 3 çalışmalarına başlamayı planladıklarını kaydeden Bakan Varank, şu ana kadar herhangi bir yan etki görülmediğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal