Şampiyonluk adayları arasında hakem gerilimi: Galatasaray ile Fenerbahçe birbirine girdi

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray ile Fenerbahçe’nin sosyal medya hesapları adeta birbirine girdi.

12.02.2024-10:57 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-17:29)

Fenerbahçe, Süper Lig’in 25. haftasında Alanyaspor ile sahsaında 2-2 berabere kaldı ve yeni lider Galatasaray oldu.

Maçın bitişi sonrasında Galatasaray’ın Fenerbahçe lehine uygulanan penaltı kararı ile ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe de Galatasaray’a benzer bir paylaşımla karşılık verdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe birbirine girdi

Galatasaray, karşılaşma sonrası yaptığı paylaşımda, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak" sözleri kullanıldı.

Fenerbahçe Alanyaspor hakem

Fenerbahçe ise sarı kırmızılı takımın paylaşımına karşılık olarak şunları söyledi:

"Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla Futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; 'Kişi kendinden bilir işi…'

Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal