Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması: Kimin başkan olması gerektiğini söyledi

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de başkan değişikliğine gidileceğini ve Aziz Yıldırım'ın tekrardan başkan olması gerektiğine değindi. İşte detaylar...

11.02.2024-01:18 - (Son Güncelleme: 11.02.2024-01:18)

Ünlü yorumcu ve eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, katıldığı sosyal medyadaki canlı yayınında Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

“Ben olsam zorla getirtirim”

Ali Koç’tan sonra eski başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin başına geçmesini dile getiren Rıdvan Dilmen "Ali Bey olmazsa Aziz Bey’in bir dönem Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç kimsenin aday dahi olmaması lazım. ‘Aziz Bey gel’ demeleri lazım. Aziz Bey büyük işler yapmıştır Fenerbahçe Kulübü’ne. Geçmişte yaptığı hatalar vardır muhakkak. Onlar da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zorla getiririm ben olsam, yakışır yani" dedi.

“Türk futbolu benim gibi adamı kullanamadı”

Türk futbolunun kendisine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen "Galatasaray da Fenerbahçe de şampiyon olamazsa hakemler yüzünden şampiyon olamamazlık olmaz. Türk futbolu, benim gibi bir adamı kullanamadı. Türk futbolunun bana ihtiyacı var" cümlelerine yer verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal