Fenerbahçe Alanyaspor maçının özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | 2024 FB Alanya youtube geniş maç özeti ve maçın golleri

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Futbol severler zorlu karşılaşmanın maç özeti ve gollerini öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı özeti ve golleri…

11.02.2024-20:30 - (Son Güncelleme: 11.02.2024-20:30)

Süper Lig’de lider Fenerbahçe Alanyaspor ile bu akşam evinde karşı karşıya gelecek. Hakem Çağdaş Altay’ın düdük çalacağı mücadelede VAR hakemi Erkan Engin olacak. Kadıköy’de rakibini devirerek liderliğini sürdürme hesapları yapan Fenerbahçe ile haftanın sürprizine imza atmak isteyen Alanyaspor arasında oynanacak olan maçın özetini izlemek isteyen spor severler arama motorları üzerinden Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti, Fenerbahçe Alanyaspor goller, Bein Sports Fenerbahçe Alanyaspor özet gibi terimleri sorguluyor.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe Alanyaspor ile 11 Şubat 2024 Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu’nda oynanacak kritik maç Bein Sports 1’de yayınlanacak.

Fenerbahçe Alanyaspor maçının hakemi kim?

Fenerbahçe Alanyaspor maçında hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay’ın yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ile Mehmet Emin Tuğral olacak.

Fenerbahçe Alanyaspor

Maçın muhtemel ilk 11’leri şu şekilde:

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Krunic, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Aliti, Furkan, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Novais, Augusto, Efecan

Syzmanski’yi devler izleyecek

Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Szymanski’yi Napoli, Arsenal ve Borussia Dortmund’un takibe aldığı öğrenildi. 24 yaşındaki yıldızı Alanyaspor maçında oynayacağı oyuna göre sarı lacivertli takıma teklif sunulacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe Alanyaspor maç özetini Bein Sports’un internet sitesine giriş yaparak izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal