Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselen takımlar hangileri? İlk çeyrek finalistler belli oldu

Avrupa futbolunun zirvesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu karşılaşmaları dün akşamki maçlarla birlikte devam ediyor. Büyük sürprizlere sahne olan maçlar sonucunda ilk çeyrek finalistler belli oldu. Peki Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselen takımlar hangileri? Sorunun yanıtı haberimizde...

16.03.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:58) Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselen takımlar hangileri? İlk çeyrek finalistler belli oldu

Avrupa’nın ve dünyanın en önemli futbol organizasyonlarından birisi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı dün oynanan iki maçla beraber devam ediyor. Geçen hafta oynanan maçlarda büyük heyecan milyonlarca futbol sever dün oynanan maçlarda da büyük bir heyecana ve sürprize tanık oldu. Futbol severler dün oynanan karşılaşmalar sonucunda Devler Ligi’nin çeyrek finalistlerini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselen takımlar hangileri?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçları bugün oynanacak olan iki maçla beraber sona erecek. Dün oynanan iki maçta ise büyük sürprizler yaşandı.

Devler Lig

Bu tunuvayı 5 kez kazanan Cristiano Ronaldo önderliğindeki Manchester United, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Atletico Madrid’e evinde 1-0 yenilerek tunuvaya veda etti. Madrid ekibinin tek golü 41. dakikada sol bek oyuncusu Renan Lodi’den geldi.

Dün oynanan diğer eşleşmede ise son 16 turuna 6’da 6 yaparak gelen Ajax, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Benfica’ya Johan Cruyff Arena’da 1-0 yenilerek Devler Ligi’ne havlu attı. Portekiz temsilcisinin tek golü 77. dakikada Uruguaylı forvet Darvin Nunez’den geldi.

Bu sonuçlarla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kalan ilk 6 takım belli oldu. İşte o takımlar:

Real Madrid

Manchester City

Atletico Madrid

Bayen Münih

Benfica

Liverpool

Devler Ligi’nde son 8 takım arasına kalacak son 2 ekip bugün oynanacak Juventus Villarreal ile Lille Chelsea eşleşmelerinin bitmesiyle beraber netlik kazanacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal