Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın transfer rekorunu kırabilir!

Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ortaya koyduğu performansla önemli takımların transfer listesinde bulunuyor. Futbolcunun transferi için ise 20 milyon euro üzeri teklifler değerlendirilecek.

16.03.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:15)

Galatasaray'da tam anlamıyla bu sezon Kerem Aktürkoğlu takımını sırtlıyor. 2 Eylül 2020 tarihinde 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan genç yıldız, her geçen gün devleşmeye devam etmekte. Kerem Aktürkoğlu, Barcelona karşısında oynadığı etkili oyunla Beşiktaş derbisinde de yıldızlaşmıştı. Futbolcu performansıyla dikkat çekerken pek çok önemli takımın da transfer listesine girmiş durumda. Futbolcunun transferi için ise takımların kesenin ağzını açması beklenmekte.

Takım tarihine geçebilir

Galatasaray'da şimdiye kadar en yüksek ücretle başka takıma transfer olan futbolcu 16 milyon euro'ya Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye olmuştu. Cimbom'un gönderdiği en pahalı futbolcu olan Ndiaye sonrasında yerli futbolcu olarak ise 13 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan olmuştu. Kerem'in olası transferinde ise kasaya girecek olan en az 20 milyon euro, Galatasaray'ın bugüne kadar aldığı 'en yüksek bonservis bedeli' olarak tarihe geçmiş olacak...

Kerem Aktürkoğlu kulübün transfer rekorunu kırabilir.

Yurt dışında gündemde

Kerem Aktürkoğlu ile ilgili diğer yandan Barcelona maçı öncesinde yurt dışında önemli haberler çıkmakta. İspanya'nın meşhur gazetesi Marca ise genç yeteneğe geniş yer ayırmıştı. İspanyol gazetesinde çıkan haberde, 'Galatasaray'ın 7 numarası maçın yıldızıydı. İki harika golle Beşiktaş derbisine de damga vurdu. Galatasaray'ın Barcelona karşısında en büyük kozu ve kuşkusuz Barcelona için büyük tehdit' yorumunda bulunuldu. Bu anlamda genç futbolcu ile ilgili gelişmeler yurt dışında da büyük bir merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal