Dünyaca ünlü gazeteci Alejandro Figueredo, Fenerbahçeli Arda Güler'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu!

Dünyaca ünlü gazeteci Alejandro Figueredo, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Gazeteci, Arda Güler'in büyük takımlara transfer olacağını belirtti.

16.03.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-16:25)

Fenerbahçe'de son dönemde ortaya koyduğu performansla büyük alkış alan Arda Güler, Türk futbolunun yanı sıra performansıyla Avrupa futbolunda da büyük ses getirmiş durumda. Yıldız futbolcu Süper Lig'de oynadığı Alanyaspor maçında karşılaşmaya damga vurarken futbolcu ile ilgili maçta sonra dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Genç yetenek ile ilgili son olarak dünyaca ünlü gazeteci Alejandro Figueredo'dan övgü dolu sözler geldi.

Yeteneklerine şaşırdı

Ünlü gazeteci genç futbolcunun yetenekleri karşısında şaşkınlığını dile getirdi. Amerika'da beIN Sports sunuculuğu yapan Alejandro Figueredo, Arda Güler'in yaşına göre oldukça yetenekli olduğunu aktardı. Sosyal medya hesabından Arda Güler'in fotoğrafını paylaşan Figueredo, 'Bu ismi yazın: Arda Güler. 17 yaşında, Türkiye Fenerbahçe A takımında ilk kez forma giydi. Yaşına ve sahip olduğu yetenekleri şaşırtıcı. Çok yakında büyük liglerden birinde olması beni şaşırtmaz.' ifadelerine yer verdi.

Arda Güler hakkında ünlü gazeteciden dikkat çeken sözler geldi.


Mesut Özil genç yeteneği övmüştü

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin 2005 doğumlu futbolcusu Arda Güler hakkında Real Madrid ve Arsenal formaların terletmiş olan Mesut Özil'den de dikkat çeken açıklamalar gelmişti. Mesut Özil, Arda Güler hakkında, 'Süper gol, süper asist. World Class (Dünya Standartlarında), kalite. Dünya starı olacak kardeşim.' ifadelerinde bulunmuştu.

Fenerbahçe tarihinin en genç gol atan futbolcusu oldu

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 5-2 mağlup ettiği maçta Arda Güler 74. dakikada sahneye çıktı ve Fenerbahçe tarihinin gol atan en genç futbolcusu olmayı başardı.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal