Barcelona yeni sponsoru kim oldu? Camp Nou Stadı'nın adı değişti

La Liga ekiplerinden Barcelona’nın maçlarını oynadığı Camp Nou Stadı’nın adı değişti. Futbol severler Katalan ekibinin stadının yeni sponsorunu merak ediyor. Peki Camp Nou Stadı'nın adı değişti Barcelona yeni sponsoru kim oldu? Cevabı haberimizde...

16.03.2022-17:41 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:42) Barcelona yeni sponsoru kim oldu? Camp Nou Stadı'nın adı değişti

Dünyanın en güçlü ekiplerinden birisi olarak bilinen İspanya Ligi ekibi Barcelona, son zamanlarda yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle eski günlerinden oldukça uzakta gözüküyor. Katalan ekibi her ne kadar futbol anlamında toparlanma sinyalleri verse de  mali anlamda halen büyük sorunlarla uğraşmaya devam ediyor. Mali krizden çıkmak adına yeni sponsor arayışlarına girişen Barcelona yönetimi yeni bir sponsorla anlaştı. İspanyol ekibinin anlaştığı bu sponsorun adı yeni sezonda Camp Nou’nun başında yer alacak. Futbol severler ise bu sponsorun kim olduğunu merakla öğrenmeye çalışıyor.

Barcelona yeni sponsoru kim oldu?

Barcelona Spotify

Yarın UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Barcelona, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada dünyaca ünlü müzik şirketi Spotify ile 1 Temmuz 2022 tarihinden geçerli olacak şekilde 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Katalan ekibinin bu anlaşması kapsamında Camp Nou Stadı’nın isim hakları ile erkek ve kadın futbol takımlarının göğüs reklam sponsorluğu hakkı da Spotify’da olacak.

Barcelona’nın Spotify ile imzaladığı 4 yıllık sözleşmeden ne kadar kazandığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İspanyol basınından atılan iddialara göre Katalan ekibi bu anlaşmadan yıllık en az 65 milyon Euro kazanacak.

La Liga’da borcu en fazla olan kulüp olarak açıklanan Barcelona’nın 1,3 milyar Euro’luk borcu bulunuyor. La Liga yönetimi ayrıca Katalan ekibinin maaş sınırının eksi 144 milyon Euro olduğunu açıklamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal