Samir Nasri'den İtiraf: 'Fransa'da Adam Kayırma Var!'

2017-18 sezonunda Antalyaspor'a gelen ve takımı hayal kırıklığına uğratan Samir Nasri, ortadan kaybolduğu söylentilerine cevap verdi.

21.04.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-16:50) Samir Nasri'den İtiraf: 'Fransa'da Adam Kayırma Var!'
2017-18 sezonunda Antalyaspor'a gelen ve takımı hayal kırıklığına uğratan Samir Nasri, ortadan kaybolduğu söylentilerine cevap verdi.

İşte Samir Nasri'nin açıklamaları:

"Basın benim üzerime geliyor, yazılanların hepsi palavra. Ortadan kaybolmadım. Her gün Anderlecht yöneticileriyle konuşmaya devam ediyorum, aramızdaki iletişim kopmadı. Şu anda futbolun tekrar başlamasını bekliyorum, sonra gelecek yıl ne olacağını düşüneceğim."

"ÇOK FAZLA ADAM KAYIRMA VAR"
"Milli Takım'da iyi olmayan 200 milyon oyuncu vardı ancak mevzu dönüp dolaşıp bana geliyor. Teknik direktör kimdi, bunlar da önemli. Çok fazla adam kayırma var. Kriterler değişti. Milli Takım'dan önce kulüpte iyi olman gerekiyordu."

"BAZI ŞEYLERİ ANLAYAMIYORUM"
"Benzema 2016 ya da 2018'de neden milli takıma alınmadı, anlamıyorum. Ben neden 2014 Dünya Kupası'nda yoktum, anlamıyorum. Yedek kaldığında mutlu olan bir oyuncu gösterin bana. Hatem Ben Arfa, 2016'da neden seçilmedi, bunu anlamıyorum."

"FUTBOLU BEĞENMEDİM"
"2018 yılında Dünya Kupası'nı kazandığımız için mutluyum ama Pep Guardiola takımın başında olsaydı, gerçek bir futbol izlerdik. Benim o takımı beğenmeme hakkım var. Kupayı kazanmayı hak ettiler ancak futbolu beğenmedim."

"İLERİDE MARSİLYA'NIN BAŞINA GEÇECEĞİM"
"İleride Marsilya'nın başına geçeceğim. Marsilya taraftarı olup da bunun hayalini kurmayan kimse yoktur. İnanılmaz bir atmosfer var."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal