Sakla Beni 22. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Sakla Beni dizisi, milyonlarca izleyenin her hafta Perşembe günü Star TV ekranlarında toplanmasını sağlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanının ardından Sakla Beni yeni bölümde neler olacak? sorusu hayranlar tarafından merak edilmeye başlandı. Konu hakkında merak edilenler haberimizde…

28.03.2024-13:02 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-13:02) Sakla Beni 22. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında her hafta Perşembe günü yayınlanan Sakla Beni dizisi, 22. bölümle beraber devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı iddialı dizinin yeni bölümde olacakları merak edenler, heyecan içerisinde akşam saatlerinin gelmesini bekliyor. 

Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Filiz'i sarsan bir gelişme yaşanırken, Naz'ın kendi başına açıkladığı boşanma haberi, Mete'yi oldukça öfkelendirir. Bu ani gelişme, aileler arasında büyük bir şok etkisi yaratırken, Mete ve Naz, dikkatleri üzerlerine çekerek maddi imkânlarından feragat etmek zorunda kalırlar.

Gelecek planları yaparken heyecanlanan Mete ve İncila, yeni adımlar atmaya hazırlanırken, Naz ise kendi ayakları üzerinde durma kararı alır. Ancak gerçek hayatın zorluklarıyla karşılaşan Naz, Kadir'in yardımıyla bu süreci atlatmaya çalışır. Kadir'in Naz'a olan desteği, aralarındaki bağı güçlendirirken, bu durum çevredeki herkesin dikkatini çeker.

Sakla Beni 22. bölüm fragmanı: Sakla Beni yeni bölümde neler olacak?

Sakla Beni yeni bölüm ne zaman?

OGM Pictures’in yapımcılığıyla ekranlara gelen Sakla Beni dizisinin 22. bölümü, 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Sakla Beni oyuncuları

Sakla Beni" dizisinin oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal