Hudutsuz Sevda 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Now TV’nin heyecan dolu dizisi Hudutsuz Sevda’nın 26. bölüm 2. fragmanı ekranlara geldi. Dizi severler, kaliteli oyuncu kadrosu ve başarılı hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. Peki Hudutsuz Sevda 26. bölümde neler olacak? İşte detaylar…

28.03.2024-12:50 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-12:50) Hudutsuz Sevda 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Geçtiğimiz Eylül ayında yayın hayatına başlayan Medyapım imzalı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmeliğini Murat Öztürk’ün, senaristliğini ise Bahadır Özdener’in üstlendiği dizi, her hafta Perşembe günleri ekranlara geliyor. Hudutsuz Sevda 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandıktan sonra yeni bölümde neler olacağı sorusu daha çok araştırılmaya başlandı.

Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümünde neler olacak?

Nihat, kararını diğer babalardan farklı bir şekilde açıklar: Kesin ve acımasız. Halil İbrahim'in oğluna kızabilir, cezalandırabilir ama onu öldürebilir mi? Nihat, avlanma planı yapar, ancak beklenmedik biri tüm planları alt üst eder. Şimdi kim avlanacak? 

Zeynep, masumiyet içinde uyurken, yaklaşan tehlikeyi hissedemezken artık sona yaklaşıldığı herkesin ruhunda hissediliyor.

Hudutsuz Sevda 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölüm ne zaman?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal