31 Mart’a kadar yakıt alacaklar dikkat! Iban numaranıza anında LPG benzin mazot ödemesi yatırılacak

31 Mart’a kadar akaryakıt alacaksınız müjdeli haber duyuruldu. Ziraat Bankası kartıyla LPG, benzin, mazot alacaklar anında nakit geri ödemenin sahibi olacaklar.

28.03.2024-12:49 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-12:49) 31 Mart’a kadar yakıt alacaklar dikkat! Iban numaranıza anında LPG benzin mazot ödemesi yatırılacak

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe zamlar yapılmaya devam edilirken, vatandaşlar artık araba kullanırken 10 defa daha düşünmeye başladı. Brent petrol fiyatlarının artışıyla birlikte; LPG, benzin, mazot gibi akaryakıtlara da peş peşe zamlar yapılıyor. Vatandaşlar araç kullanmanın yanı sıra diğer bir alternatif olan toplu taşımaları tercih ediyor. Hal böyle olunca bankalar da akaryakıt kampanyalarına peş peşe imza atmaya başladı. Vatandaşların daha uygun fiyatlarla akaryakıt alabilmesi ve indirim kazanabilmesi için farklı farklı kampanyalara imza atan bankalara, Ziraat Bankası’da eklendi. Ziraat Bankası başlattığı kampanya ile birlikte akaryakıt harcaması yapan vatandaşlara özel olarak kartlarına iade ödemelerini yatıracak. 

Ziraat kartla akaryakıt alanlar 175 TL’ye varan indirim kazanıyor

Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu bu yeni kampanya doğrultusunda, banka kart sahibi olan vatandaşlar akaryakıt kampanyalarına mobil cihazlarından katılım sağlamaları halinde 175 TL’ye varan indirimden faydalanabilecekler. Banka tarafından yapılan açıklamayla birlikte bankakart anlaşmalı istasyonlardan akaryakıt alımında indirim kampanyası müşterileri bekliyor. Tek seferlik 750 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılacak olan 175 TL geri iade için toplamda 4 akaryakıt harcaması yapılması gerekiyor. 

31 Mart’a kadar yakıt alacaklar dikkat! Iban numaranıza anında LPG benzin mazot ödemesi yatırılacak

31 Mart’a kadar kampanyadan yararlanabilecek

Ziraat Bankası’nın bankakart müşterilerine özel olarak başlatmış olduğu bu kampanya 16 Şubat 2024 tarihi itibariyle yapılan akaryakıt alışverişlerini kapsıyor. 31 Mart 2024 tarihinde son bulacak bu kampanya için aynı gün içerisinde yapılacak olan 750 TL ve üzeri alışverişlerde 175 TL’ye kadar varan indirim sizleri bekliyor. Her bankakart müşterisi kampanyaya bir defaya mahsus katılım sağlayabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal