Yüzdeki Kahverengi Lekeleri Gideren 2 Maske Tarifi

Yüzdeki kahverengi lekeler nasıl çıkar? Kahverengi lekeleri yüzden çıkarmanın yöntemleri nelerdir? Güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri hangi yöntemlerle çıkar. Gelin hep birlikte bu lekelerden kurtulmanın yöntemlerine bakalım.

19.11.2019-13:34 - (Son Güncelleme: 19.11.2019-13:25)

Kahverengi lekeler yüzde, vücutta, ellerde ve cildin herhangi bir yerinde oluşabilen en sık karşılaşılan cilt ssorunlarındandır. Bu lekeler, melanin denilen cilde rengini veren pigmentin cilt hücrelerinde aşırı oranda birikmesinden kaynaklanır. 

LEKE GİDERİCİ MASKE TARİFİ 1

Malzemeler

15 adet kayısı

1 fincan süt

Yarım limonun suyu

1 tatlı kaşığı bal

Kuru fasulye

Yapılışı: Kuru fasulyeyi haşlayıp üzerine bir fincan süt koyun. Karışıma yarım limon sıkarak cildinizi silin.  15 adet kaysıyı haşladıktan sonra suyunu süzüp robottan geçirin. Bir tatlı kaşığı bal karıştırarak cildinizde 30 dakika bekletin. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmayın.

LEKE GİDERİCİ MASKE TARİFİ 2

Malzemeler

1 çorba kaşığı yoğurt

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Yapılışı: Bir çorba kaşığı yoğurt, bir tatlı kaşığı kabartma tozunu karıştırıp bir saat bekletin. Bu lekeleri kusturur. Cildi toparlar. Elini nemli şekilde ovarak karışımı sürdüğün yeri yıka. Dışarı çıktığında da güneşten koruyucu kullan. Muhakkak kese olun. Banyo sorası limon suyunu ve bebe pudrasını uygulayın. Yediklerinize özen gösterin. Her sabah bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı keten tohumu tüketin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal