Üzerinizdeki Negatif Enerjiden Bu Tavsiyelerle Kurtulun

Zaman zaman insanlar üzerindeki olumsuz enerjiden kurtulmaya çabalar lakin bunu nasıl yapacağını bilemez. Hem fikirsel olarak hem de bedenen üzerinizdeki ataletten kurtulmanın yöntemlerini sizin için derledik.

21.05.2019-15:56 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-15:42)

Bazen negatif enerjinin sadece diğer insanlarda bulunduğunu düşünür, kendimizdekini görmeyiz. Bunun sebebi kendimizdeki negatif enerjiyi gerçekçi olarak algılamamızdır.Peki üzerimizde biriken negatif enerjilerden nasıl sıyrılabiliriz?

GERÇEKÇİ OLMAK NEGATİF DÜŞÜNMEK MİDİR?

"Gerçekçi olmak negatif olmaktır" anlamına gelmemeli. Dünyaya gerçekçi bir yaklaşımla baktığınızda eğer sizin gerçekçiliğiniz negatif ise, elinizde olmadan negatif olursunuz. Eğer bu konuda kendinizi şartlamışsanız, kötü gidebilecek her şey kötü, iyi gidebilecek her şey de muhtemeledir ki kötü gidecektir. Bilinçsizce inançlarınız, siz farkında olmadan sizi olumsuz birine çevirir. Eğer bu negatiflik siz farkında olmadan içinize işlemişse, olumsuzluk bulutu içinde yanlış insan, olay ve duyguları kendinize çekip çekmediğinizi nasıl anlayacaksınız?

"Eğer başınıza gelen her kötü şeyin sorumluluğunu başkasına yüklerseniz, çok üzülürsünüz. Her şeyin sizin içinizden yeşerdiğini kabul eder ve bilirseniz mutluluğu ve huzuru bulacaksınız" diyor Dalai Lama.

 

Son Dakia Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal