En Etkili Adet Söktürücü Yasemin Çayı Nasıl İçilmeli?

Kadınların aylık muayyen dönemleri kimi zaman sapmalar yaşar. Bazen ağrılı geçen bu süreç çekilemez hale gelebilir. Doğadaki güçlü adet söktürücülerden olan yasemin çayı bu süreçte size yardımcı olabilir.

15.06.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 15.06.2019-10:04)

Mis gibi kokusu ile etrafına huzur yayan yasemin çiçeği sağlık için de birçok faydaya sahip. Güçlü bir antioksidan da olan bu bitki depresyondan kansere birçok hastalığa da şifa.

EN GÜÇLÜ ADET SÖKTÜRÜCÜ  

Yasemin çayının en bildiğimiz özelliği depresyon ve strese olan faydasıdır. Bunun yanında adet sancısı yaşayan kadınlara ve böbrek ağrısı olan hastalara içirilen yasemin çayının tam bir mucize etki yarattığı gözlenmiştir.

KANSERE MEYİLLİ HÜCRELERİN ENGELLENMESİNİ SAĞLAR   

Yasemin çiçeği içerisinde antibiyotik etkilere sahip bir çiçektir. Vücudun içerisinde gezen radikallerin temizlenmesine destek olmaktadır. Bağışıklığın güçlenmesini sağlayan yasemin çiçeği kansere meyilli hücrelerin de engellenmesini sağlar. 

HALSİZLİĞE VE YORGUNLUĞA BİREBİR  

Yasemin çiçeği bununla beraber halsizlik ve yorgunluk problemlerine de iyi gelmektedir. Yapmanız gereken tek şey, Yasemin çiçeğini kaynatıp ardından banyoda durulama suyu olarak kullanmak işte bu kadar! Yasemin çiçeği vücudunuzun rahatlamasını sağlayacak ve gözeneklerin temizlenmesine destek olacaktır. 

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal