Çinli Bilim Adamları Alzheimerın İlacını Buldu!

Çinli bilim adamları alzheimerın ilacını keşfetti. Ancak akademi ilacın takibini yakından yapacak ve şartlar koyacaktır.

08.11.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 08.11.2019-16:34)

Çinli bilim adamlarının bulduğu Alzheimer ilacı yüzyılın bir keşfi olabilir. Henüz yan etkileri ve etkileri bilinmese de yakından takip edilecek.

ÇİNLİ BİLİM ADAMLARI ALZHEİMERIN İLACINI BULDU!

Çinli bilim adamları, Alzheimer hastalığını dört haftada iyileştirecek bir ilaç geliştirdiğini belirtti. Çin Bilimler Akademisi Şangay Materia Medica Enstitüsü'nden bilim adamlarının geliştirdiği ilaca şartlı şekilde onay verildi. CNN International'da yer alan habere göre; İlaç Güvenliği Kurumu, ilacın hafif ve orta düzeydeki vakalarda etkili olduğunu açıkladı. Kurum, satışa çıkmasından sonra klinik deneylerin sürdürülmesi şartlarıyla ilaca onay verdiğini belirtti. Buna göre; bu zaman içinde ilaç yakından takip edecek ve kuşkulu bir halde satış derhal durdurulacak. Cell Research isimli bilim dergisinde yayımlanan çalışma neticelerine göre yosun içindeki şeker, bağırsaklarda yer alan ve beyinde nöral dejenerasyon ve inflamasyona sebep olan bakterileri baskılıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal