Baş Ağrısından Zehirlenmelere Türlü Hastalıkların Şifası Gizli!

Daha önce belki adını bile duymadığınız barut ağacı meyvesinin faydalarına inanamayacaksınız. Kusturucu özelliği de bulunan bu meyve zehirlenmeler başta olmak üzere, baş ağrısı, mide bulantısı gibi hastalıklara da iyi geliyor.

05.10.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-09:18)

Baharda soyulan ve yaz aylarında kurutulan barut ağacı meyvesinde, dikkat edilmesi gereken bir husus var ki oda bu ağacın iç tarafı. İç kısmı zehirli olan bu ağaç, mide bulantısına, kabızlığa, kusturucu etkisi özelliği sayesinde ise zehirlenmelere karşı oldukça etkilidir. 

SAĞLIĞA OLDUKÇA FAYDALI

Barut ağacı, baş ağrısına, mide bulantısına ve uyku sorunlarına iyi gelmektedir. Bununla beraber zehirlenmelere karşı etkili bir ilaçtır. Kusturucu etkisi ile de vücuttaki tüm zehri söküp atmay yardımcı oluyor.

MAKATTAKİ BASURUN DOĞAL İLACIDIR 

Makat bölgesinde meydana gelen basurun doğal ilacıdır.  Sindirimi düzenleyen kabızlık riskini azaltan bu ağaç, çıban ve kesik tedavisinde doğal çare olarak kullanılır. Karaciğerin zarının yeniler ve aynı zamanda zararlı toksinlerden arınmasını sağlar.

BARUT AĞACI KABUĞUNUN ÇAYI NASIL YAPILIR?

Barut ağacı kabuğu çayı yapmak için kabukların en az bir yıl bekletilmiş olması gerekiyor. Ardından güzelce yıkanıp 10 dakika kaynatılıp öyle içilmelidir. Süzüldükten sonra günde üç kere yemeklerden evvel bir çay bardağı kadar tüketilmelidir. Bu su aynı zamanda pansuman ve tonik olarak da işe yarayabilir. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal