Bağırsak Toksini Neden Olur? - Bağırsak Toksinlerini Yok Edecek Karışım

Bağırsakları olumsuz yönde etkileyen ve ciddi sağlık sorunlarına yol açan toksin birikimi neden olur? Vücuttan toksinler nasıl atılır?

04.03.2019-13:09 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-12:59) Bağırsak Toksini Neden Olur? - Bağırsak Toksinlerini Yok Edecek Karışım

Bağırsakları olumsuz yönde etkileyen ve ciddi sağlık sorunlarına yol açan toksin birikimi neden olur? Vücuttan toksinler nasıl atılır? İşte yanıtlar...

BAĞIRSAKLARDA HASARA YOL AÇAR

Çeşitli nedenlerden ötürü bağırsaklarda zararlı toksinlerin sayısı artar. Zamanla bu toksinler bağırsakların hasara uğramasına sebep olur. Ayrıca kum ve taş gibi ağrılı süreçlerin yaşanmasına yol açar. Uzmanlar bu zararlı toksinleri ilaç kullanmadan vücudunuzdan rahatlıkla atmanızı sağlayacak bazı tavsiyelerde bulunuyor. Toksin vücuda beslenme yoluyla girer ve zamanla vücudu deformasyonlara uğratır. Bu yüzden temizlenmesi oldukça önemlidir. Vücudun hemen hemen her bölgesinde olumsuz etkiler oluşturan toksin, özellikle bağırsak florasını etkiler. Taş ve kum oluşumuna sebep olan toksin aynı zamanda sindirim problemlerine de yol açar. Bunların yanı sıra depresyon, yorgunluk ve stres gibi ruhsal hastalıklarda artışa sebep olur.

Biriken toksinleri günlük olarak temizlemek için sarımsak, maydanoz, soğan ve portakal gibi anti-bakteriyel bakımından zengin olan besinler sıklıkla düzenli tüketilmeniz önerilir.

TOKSİN BİRİKİMİ NEDEN OLUR?

- Beslenme

- Düzensiz vücut hareketleri

- Kozmetik ve bazı ilaçlar

- Hava yoluyla

BAĞIRSAKLARDAKİ TOKSİNLERİ TEMİZLEYEN KARIŞIM

Gerekli malzemeler:

- Yarım çay bardağı elma sirkesi

- Yarım çay bardağı limon suyu

- Bir çorba kaşığı zencefil

- Bir çay kaşığı deniz tuzu

- Bir su bardağı içme suyu

Yapılışı:

İçme suyunu deniz tuzu ile beraber 5 dakika kaynatın. Daha sonra kalan malzemeleri ilave edin. Ilık olduktan sonra tüketebilirsiniz. Kahvaltıdan önce boş mide ile içilmesi önerilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal