Anestol Pomad Ne İşe Yarar?

Anestol pomad nedir, ne işe yarar? Anestol pomad nasıl kullanılır? Kremin fiyatı ne kadar? Anestol pomad hakkında merak edilen soruların cevaplarını derledik.

27.07.2019-17:28 - (Son Güncelleme: 14.05.2021-12:38) Anestol Pomad Ne İşe Yarar?

Anestol pomad genellikle cilt yanıklarında tercih edilse de ağda ve epilasyon öncesi uyuşturmak için sıklıkla tercih edilir oldu. İşte, anestol pomadın işlevleri...

ANESTOL POMAD NEDİR?

Anestol pomad en iyi bölgesel anestezikler grubuna dahil bir kremdir. Bölgesel uyuşmayı mümkün kılan anestol pomad 30 gramlık alüminyum tüplerde reçeteyle sadece eczanelerde satılıyor.İçerisinde yardımcı madde olarak Metil paraben, propil paraben, polietilen glikol 1500, polietilen glikol 6000, propilen glikol barındırır. Bölgesel uyuşmayı mümkün kılan anestol pomad kullanım alanları ve sağladığı yararlar ile tanınan sadece eczanelerde satılan bir ilaçtır. Etken maddesi ise her tüp %5 lidokaindir. Uygulandığında etkisini çok kısa zamanda gösteren anestol pomad reçete ile satılan bir kremdir.

ANESTOL POMAD NE İŞE YARAR?

Anestol pomad deri ve mukozanın yüzeysel yanıkları, çeşitli sebeplere bağlı kaşıntılar, meme ucu, dudak çatlakları ve ağrıları olarak sıklıkla kullanılır ancak,

Ağda öncesi kullanılır,
Lazer epilasyon ardınadn acıyı azaltmak için kullanılır,
Bıyık ve kaş bölgesinde ağda sonrası acıyı azaltmak amacıyla,
İğneli epilasyon tedavisinde,
Meme ucu çatlaklarında,
Anestol pomad basura iyi gelir
Uyuşturucu krem yara deri yüzeyinde hasarların acısını azaltmakta,
Güneş yanıkların acısını dindirmek amacıyla kullanılır.
Anestol uyuşturucu krem çoğunlukla acıyı hissi azaltmak için kullanılmasına rağmen son vakitlerde bayanlara ağda yapmadan önce ağda yapılacak yere anestol sürerek geçici şekilde acı hissini ortadan kaldırmaktadırlar.

ANESTOL POMAD NASIL KULLANILIR?

Anestol pomad, gün içerisinde 2-3 defa sürülebilir. Ancak kullanımı 5 gram ile sınırlandırmak gerekmektedir. Gün içerisinde en fazla kullanım dozu 17 ile 20 gram aralığındadır. Kremin kullanılacağı bölgenin temiz olmasına özen gösterin. Daha sonra kremi sürerek yavaş yavaş yoğurun ve kremi yedirin. Anestol pomad 5 dakika içerisinde etkisini gösterecek, 2-3 saat aralığında bu etkisini devam ettirecektir. Kremin kullanılmasının ardından ciltte kızarıklık, tahriş, deri dökülmesi görülmesi durumunda mutlaka uzman bir hekime müracaat edin.

ANESTOL POMAD 2021 FİYATI

Anestol pomad reçete ile satılan bir kremdir. Aile hekiminiz bile size bu kremi kolaylıkla yazabilir. ANESTOL %5 30.GR pomad 2021 fiyatı 15.85 TL'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal