Alerjinizden Bal Yiyerek Kurtulun

Mevsim geçişlerinde yaşadığınız alerjileri en aza indirmek ve semptomlarını ortadan kaldırmak için size önereceğimiz doğal yöntemlerden faydalanabilirsiniz.

05.10.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-14:07)

Mevsimsel olan alerjiler ayrıca saman nezlesi veya alerjik rinit olarak da bilinir. Bahar mevsimi, diğer mevsimlerden ziyade bu mevsimsel alerjilerin ana temelidir. Bu nedenle, alerjileri ve semptomlarını önlemek için bu doğal ilaçları deneyin.

BAL YİYİN

Her gün organik çiğ bal almak, çiçek polenlerinden ballara polen aktarırken alerjilerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

  Süreci:
  • Alerji semptomlarını hafifletmek ve sonunda alerjilerden kurtulmak için her gün bir çay kaşığı polen bağcıklı bal yiyin.
  • Arılardan üretilen orijinal balları (yaşadıkları yerin yakınında) yemek, alerjiden kurtulmanıza yardımcı olur.

PROBİYOTİKLER

Probiyotikler, bağışıklık sisteminizi daha iyi sindirim ile dengelemede önemli bir rol oynayan iyi bakteri olarak bilinir. Probiyotikler sade yoğurt bakımından zengindir. Bu yüzden alerjiden ve semptomlarından kurtulmak için her gün yoğurt yiyin. 

BALIK YAĞI TAKVİYESİ

Balık yağı takviyeleri, alerjik reaksiyona katkıda bulunan kimyasallar olan düşük lökotrien seviyelerine sahiptir. Bu nedenle, alerjilerden kurtulmak için günlük diyetinizde balık yağı takviyesi alın. Veya doğal alerjileri önlemek için basitçe omega3 yağ asitleri içeren balıkları yiyebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal