15-20 Dakikada Ameliyatsız Burun Estetiği Olabilirsiniz!

Yüzün en belirgin yeri olan burun ile ilgili problem yaşayanlar en sık bu yönteme başvuruyor. Ameliyat olarak bıçak altına yatmak istemiyorsanız sadece birkaç dakikada istediğiniz gibi bir görünüme kavuşabilirsiniz.

25.10.2019-09:36 - (Son Güncelleme: 25.10.2019-09:19)

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Meltem Ayran, kişilerin hem sosyal hayatını hem de psikolojisini olumsuz yönde etkileyen burun problemlerinin ameliyatsız ve kısa yoldan nasıl tedavi edilebileceğini anlattı.

AMELİYATSIZ BURUN DÜZELTME

Ayran, "Burun problemlerine ameliyat haricinde alternatif çözüm sunabiliyoruz. Burun dolgusu hem ameliyat olmamış  hem de ameliyat olmuş kişilerde iyi bir tercih olabilir. Çoğu insan ameliyattan korkar,  geri dönüşümsüz bir işlem olması veya anestezi alacak olmaları onlar için korkutucu olabilir. Kesin ameliyat endikasyonu olan hasta elbette ameliyat olmalıdır. Fakat ameliyatsız da burun ucunu kaldırabilir, asimetrileri ortadan kaldırabilir, çökmeleri onarabiliriz. Burun dolgusu ile beraber burun askısı da son zamanlarda sıkça tercih edilen bir yöntem. Burun askısı, bilhassa cildi kalın ve cilt altı yağ dokusu çok olan kişilerde iyi bir tercih olabilir.

15-20 DAKİKADA HARİKA BİR GÖRÜNÜM

Lokal anestezik bir krem işleminden sonra, çok ince iğne ya da kanül kullanarak 15-20 dakika gibi bir zamanda sizi mesut edecek bir değişime bürünebilirsiniz. Yine aynı gün gündelik hayatınıza rahatça devam edebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal