Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan heyecanlandıran paylaşım geldi: Sonuç çok yakın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık personellerini heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca paylaşımında "Sonuç çok yakın." ifadelerine yer verdi.

05.05.2022-08:00 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-09:19) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan heyecanlandıran paylaşım geldi: Sonuç çok yakın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca sağlık personellerine ilişkin yaptığı paylaşımında, Ramazan Bayramı tatilinde 73 bin 965 sağlık çalışanının görev yaptığını belirtti.

Sonuç çok yakın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: "73 bin 965 sağlık çalışanı bayram tatilinde, ülkenin dört bir yanında görev başındaydı. Nöbetçi olanlardan bir kısmı göreve nöbet sonrası da devam etti. Böyle kaç meslek grubu var? İtibar ve emeğin daha iyi maddi karşılığı sağlık çalışanının hakkı. Sonuç çok yakın." ifadelerine yer verdi.

Twitter

Bir daha unutmam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir diğer paylaşımında ise: "Nöbetçi eczacı ve eczacı yardımcısı arkadaşlarım. Bayram tatilinde, görevinizin başında geçirdiğiniz günler için minnettarız. Bayramınızı kutlarım. Dün gece, nöbette olan arkadaşlardan eczane kokulu "Biz unutulduk" sitemi aldım. Bir daha unutmam." ifadelerini kullandı.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal