Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Paylaştı: Hataylı Hemşireden Aşı Çağrısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı Hataylı hemşire, aşı çağrısında bulundu. Hemşire Ayşe Kuşçu, ailesi ve çevresinde herkesin aşı olduğunu belirterek vatandaşlara aşı olmaları için çağrı yaptı.

24.07.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-15:59) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Paylaştı: Hataylı Hemşireden Aşı Çağrısı

Hatay Altınözü'nde görev yapan hemşire Kuşçu, AA muhabirine, 5 senedir bulaşıcı hastalıklar biriminde çalıştığını söyledi. Geçtiğimiz kasım ayında ailesi ile beraber yeni tip koronavirüse yakalandığını söyleyen Kuşçu, başta ailesi olmak üzere aşı sırası gelen herkesi aşıladığını belirtti.

'ÇEVREMDE AŞI OLMAYAN KİMSE KALMADI' 

Bakan Fahrettin Koca'nın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma karşın mutlu olduğunu belirten Kuşçu, 'Sayın Bakanımızın paylaştığı fotoğraf kareleri beni çok motive etti ve mutlu oldum. Sayın Bakan'ımıza çok teşekkür ediyorum bizi ailecek onure etti. Paylaşımla ilgili çevremden çok fazla tebrik ve olumlu tepkiler aldım. Kasım ayında aynı evde biz 5 kişi Kovid-19’u atlattık. Aşılama süreci başladığında ailemde sırası gelen herkese aşısını ben yaptım. 

Son olarak Sayın Bakan'ımızın paylaşmış olduğu fotoğraf karesinde yer alan kardeşim Recep’in de ikinci doz aşısını yapmış oldum. Çevremde de aşı olmayan kimse kalmadı. Bu konuda çok hassasım kuzenlerime, amcalarıma aşılarını ben yaptım' açıklamasında bulundu. 

MESAİ KAVRAMI GÖZETMEDİLER 

Zorlu geçen bu süreçte mesai kavramını gözetmediklerini belirten Kuşçu, 'Aşılamaya karşı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi mutlu etti. Aşılarını hiç kimse ertelemesin ve bir an önce herkes aşısını olsun.' ifadelerine yer verdi. 

Hemşire Ayşe Kuşçu'nun kardeşi Recep Kuşçu da, koronavirüs aşısının kendisine ablası tarafından vurulmasının ayrı bir duygu olduğununu belirterek, Bakan Fahrettin Koca’nın fotoğraf karesini paylaşmasından ötürü mutluluk duyduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal