Sadık Çiftpınar taraftara ne hareketi yaptı? Sadık Çiftpınar'dan tribüne şok hareket

Süper Lig'de 30. Haftasında Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Bugün gerçekleşen maçta Yeni Malatyaspor kaptanı Sadık Çiftpınar'ın yaptığı hareket ise olay oldu. Peki, Sadık Çiftpınar taraftara ne hareketi yaptı? Sadık Çiftpınar'dan tribüne karşı gelen şok hareketin ardından olay araştırmalara konu oldu.

19.03.2022-18:28 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:29) Sadık Çiftpınar taraftara ne hareketi yaptı? Sadık Çiftpınar'dan tribüne şok hareket

Spor Toto Süper Lig'in 30. Hafta mücadelesinde bugün saat 13.30 karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa maçında gerçekleşen olay tepki çekti. Yeni Malatyaspor kaptanı sadık Çiftpınar'ın taraftarlara yaptığı hareket spor gündemine otururken, ne yaptığı ise merak edilmeye başlandı. Bunun üzerine birçok taraftar ve futbolsever neler olduğuna dair araştırmalar yapmaya başladı.

Sadık Çiftpınar

Sadık Çiftpınar taraftara ne hareketi yaptı?

Bu hafta karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa maçı oldukça zorlu ve çekişmeli geçti. Gerçekleşen maçın kazananı Kasımpaşa olurken, Yeni Malatyaspor’un kaptanı Sadık Çiftpınar’ın yaptığı hareket ise olay oldu.

Yeni Malatyaspor, yediği 2. gol sonrasında tribünlerden kaptan Sadık Çiftpınar'a tepki geldi. Taraftarlardan gelen tepki ve yuhalamalar üzerine Sadık Çiftpınar tribündekilere hareket yaptı. Sadık Çiftpınar'ın yapmış olduğu bu hareketten sonra ise tribünlerdeki protestolar daha da yoğunlaştı. Bu duruma daha fazla dayanamayan Yeni Malatyaspor kaptanı Sadık Çiftpınar, kaptanlık pazubandını çıkararak oyundan çıkmak istedi.

Maçtan çıkmak isteyen Yeni Malatyaspor kaptanına hem kendi takımından hem de rakip takım oyuncularından destek geldi. Takım arkadaşları ve Kasımpaşalı futbolcuların sakinleştirmesinin ardından tecrübeli stoper, bir süre daha oyuna devam ettikten sonra 79. dakikada yerini Philip Awuku'ya bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal