Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa maçına damga vuran isim olan Sadık Çiftpınar'ı kadro dışı bıraktığını açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sadık Çiftpınar'ın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

19.03.2022-17:41 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:02)

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan ve Kasımpaşa'nın 2-0 yendiği karşılaşmada yaşanan gelişmeler Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü. Oynanan maçta Süper Lig'in son sırasındaki Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa karşısında mutlak galibiyet için çıkmıştı. Fakat maçta Yeni Malatyaspor rakibine karşı 2-0 geriye düşmüştü. Yeni Malatyaspor'un 2-0 geriye düşmesi sonrası Malatya tribünlerinden futbolcularına yönelik olarak sert eleştiriler gelmişti. Özellikle takımın kaptanı olan tecrübeli futbolcu Sadık Çiftpınar'a gelen tepkiler büyük yankı uyandırmıştı.

Sahayı terk etmek istedi

Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar, kendisine gelen eleştirilerin ardından tepki göstermiş ve sahayı terk etmek istemişti. Futbolcuyu takım arkadaşları ve Kasımpaşalı futbolcular zor durdurmuştu. Futbolcu 80. dakikada ise oyundan çıkmıştı. Yaşanan bu olaylar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşerken, futbolcu ile ilgili kulübü Yeni Malatyaspor'un verdiği karar büyük yankı uyandırdı.

Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'ı kadro dışı bıraktı.

(Görüntü beIN Sports'dan alınmıştır.)

Kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun kadro dışı bırakıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, 'Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal