Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Malatya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasının ilk maçı olan Yeni Malatyaspor Kasımpaşa karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor. Bu maçın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Malatya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırıyor. Kritik maçın özeti için haberimize göz atabilirsiniz.

19.03.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-16:58) Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Malatya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

taSpor Toto Süper Lig’de küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Yeni Malatyaspor kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Kümede kalma hesapları yapan iki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede konuk ekip sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak oldukça önemli bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Yeni Malatyaspor ise kümede kalma şansını iyice zora sokmuş oldu.

Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftada oynanan Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa karşılaşması Cumartesi günü saat 13:30'da oynandı. BeIN Sports ekranlarında yayınlanan karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çaldı.

Yeni Malatyaspor Kasımpaşa

Yeni Malatyaspor küme düşmeye çok yakın

Spor Toto Süper Lig'de son sıralardan haftalardır kurtulamayan Yeni Malatyaspor, kulübün içindeki sorunları da çözemedi. Malatya ekibi taraftarı önünde oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı 2-0'lık mağlubiyetin ardından kümede kalma şansını iyice zora soktu.

Kasımpaşa'da yükseliş devam ediyor

Haftalardır oynadığı başarılı oyun ve aldığı skorlarla dikkatleri üzerine çeken ekiplerden biri olan İstanbul ekibi Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya topladığı puanlarla birlikte küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı.

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa 11'ler:

Yeni Malatyaspor: 

Ertaç, Zeffane, Campi, Sadık, Haddadi, Azubuike, Donsah, Mustafa, Chouiar, Dicko, Tetteh

Kasımpaşa: 

Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Brecka, Ouanes, Eysseric, Doğucan, Hajradinovic, Ahmet, Mabil, Muleka

Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maçının özet görüntüleri Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal