Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Birce Akalay gazetecilerin sorularını duyunca çılgına döndü

Ünlü iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı konuşulan Birce Akalay, gelen soru karşısında sinirlerine hakim olamadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.04.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-14:41)

Bir süredir yalnız olan ekranların sevilen oyuncusu Birce Akalay'ın, ünlü iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aynı zamanda Kaz Dağları'na tatile giden ikilinin aynı otelin işletmecisiyle karelerini paylaşması sosyal medyayı ve magazin gündemini bir anda karıştırmıştı. Bu iddiaların ardından güzel oyuncu Akalay açıklama yaparak aşk dedikodularının asılsız olduğunu belirtti. 37 yaşındaki güzel oyuncu; ''Sizlerin neyi merak ettiğinizi ve ne sormak istediğinizi biliyorum, siz de biliyorsunuz ki ben sokakta röportaj yapmıyorum. Fakat sizi kırmayacağım. Bu konuyla alakalı daha önce de konuştum, yine söylüyorum; 'imkansız bir şeyden bahsediyoruz'. Biz sadece o insanla arkadaş ortamında aynı yerde bulunduk, böyle bir şey olabilir mi? Dilara Karabay benim çok yakın arkadaşım biz imkansızı konuşuyoruz. Bu konu artık lütfen kapansın'' ifadelerini kullanmıştı. 

Birce Akalay'dan Sadettin Saran yanıtı

Akalay: Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum 

Önceki gece Asmalımescit'te kameralara yansıyan ünlü oyuncu Birce Akalay, mekanda bir erkekle samimi bir şekilde görüntülendi. Mekan çıkışında basın mensuplarını karşısında gören Akalay, kendisine yine Sadettin Saran ile ilgili sorular yöneltilince sinirlerine hakim olamadı. Gazetecilerin; ''Birce Hanım Kaz Dağları’na tatile gitmeniz de çok konuşuldu bunun için ne söylersiniz?'' sorusuna ünlü oyuncu; ''Daha önce de söylediğimi düşünüyorum. Bu tarz haberlerin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Ortak arkadaşlarımız olabilir, bu bir şey demek değil. Bunu daha fazla büyütmek iki taraf için de büyük sıkıntı. Bu açıklamanın da yeterli olduğunu düşünüyorum. Özel hayat konuşmuyorum, bu sözler yeterli sanırım'' şeklinde konuştu. Bu açıklamaların ardından bu kez de mekanda eğlendiği kişinin sevgilisi olup olmadığı sorulduğunda ise Akalay yalnızca hayır demekle yetindi. Bunun üzerine yeniden Sadettin Saran'ın hatırlatılması üzerine sinirlenen güzel oyuncu; ''Öyle bir şey yok kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal