Sadakatsiz Volkan ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Caner Cindoruk Sadakatsizden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz bu haftaki gelişmeleriyle izleyecilerini oldukça şaşırttı. Dizi de volkan karekterini rol alan Caner Cindoruk izleyicilerin de panik oluşturan haber gerçekmi? Caner Cindoruk diziye veda mı ediyor? İşte tüm detaylar ve daha fazlası...

20.04.2022-19:44 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-09:49)

Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine can veren Caner Cindoruk izleyicilerini üzen haber ne yazık ki geldi. Volkan karakteri diziye veda ediyor fakat merak edilen soru sadakatsiz dizisindeki volkan karakteri öldü mü? Dizideki karakteri canlandıracak başka bir oyuncu gelecek mi? Kanal D ekranların yer alan izlenime girdiği ilk günden bu yana izleyicisini ekranlara kilitleyen Sadakatsiz, her hafta çarşamba günü saat 20.00 da Kanal D ekranlarında oynuyor. Senaryo ve ilgi çeken konusu ile izleyicisinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Oldukça başarılı oyuncuların yer aldığı bu dizide ne yazık ki bir veda gerçekleşiyor. Sadakatsiz dizisinde Volkan'ı canlandıran Caner Cindoruk diziye veda ediyor. İşte detaylar..

Sadakatsiz Volkan Diziye Veda mı Ediyor?

Caner Cindoruk diziye veda mı ediyor?

Asya karakteri Aras2ın gidişi ile bütün gemileri yaktı ve planı da istediği gibi oldukça güzel bir şekilde ilerledi. Eski eşi olan Volkan'ı kazdığı çukura düşürünce öylesine kin dolu bir intikam peşinde olan Asya'nın nefret kusan bu tavrı izleyicisini resmen çıldırtacak duruma getirdi. İzleyicisine artık finale yaklaştığını hissettiren bu ufak adımlar sevenlerini hızla heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin 57. bölüm fragmanı yayınlanmış durumda. Volkan'ın Asya ile öpüştüğünü öğrenip çılgına dönen Derin'in Volkan'a makasla saldırması oldukça şaşırttı. Peki Caner Cindoruk öldü mü? Sorusuna çok net bir bilgi olmasa da kulislerden iletilen son bilgi Caner Cindoruk'un diziye veda edeceği yönünde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal