Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen gerçek hayatta da Volkan'ını buldu! Ünlü oyuncu gönlünü kaptırdığı aşkıyla kameralara yakalandı

Başarılı oyuncu Melis Sezen yeni aşka yelken açtı. İşte habere ilişkin o detaylar...

13.04.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-12:30)

Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İlk yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosunda barındıran Sadakatsiz dizisinin yakında ekranlara veda edeceği öne sürülmüştü. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi daha önce birçok projede gösterdiği oyunculuk performanslarıyla akıllar kazınan ünlü oyuncular, yer aldıkları bu dizide de büyük bir başarı gösterdi. Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren Melis Sezen'in dizide canlandırdığı karakteri ve oyunculuk performansıyla bu yıl en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Başarıyla sürdürdüğü oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, dün gece gizemli bir erkekle yakalandı.

Melis Sezen sevgilisiyle görüntülendi

Kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Melis Sezen'in bir süredir kalbi boş olduğu konuşuluyordu. Sadakatsiz dizisinde yeteneğini gösteren ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık bahsettiren güzel oyuncu, önceki gece bir erkek arkadaşıyla kameralara yansıdı. Etiler'de gizemli erkek arkadaşıyla objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, karşısında kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının muhabirlerine yakalanan Sezen, şaşkınlığını gizleyemedi. Güzel oyuncunun gizemli arkadaşının ise Taha Tatlıcı'nın yeğeni Mehmet Uygun olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal