Halit Ergenç ve Melis Sezen aynı dizide mi oynayacak? Ünlü isimlerin yeni dizisi belli oldu

Bir süredir ekranlarda olmayan Halit Ergenç hayranlarını sevindirdi. Disney Plus platformunda yeni dizisiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan Halit Ergenç, aynı zamanda platformun marka ve yetenek yüzüdür. Nomen adlı yeni dizi ile ekran karşısına geçecek olan Halit Ergenç’in partneri ise Melis Sezen oldu. Peki, Halit Ergenç’in yeni dizisi nedir? Halit Ergenç yeni dizi partneri kim oldu? Nomen dizisi ne anlatıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

29.03.2022-21:30 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-21:30) Halit Ergenç ve Melis Sezen aynı dizide mi oynayacak? Ünlü isimlerin yeni dizisi belli oldu

Disney Plus yeni dizileriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ekranlara bir süre ara veren Halit Ergenç, Disney Plus platformunda yerini aldı. Platformun hem marka ve yetenek yüzü olan Ergenç, hem de yeni bir proje ile kamera karşısına geçiyor. Halit Ergenç, bu haberle hayranlarını sevindirirken ünlü oyuncunun dizideki partneri ise son zamanlarda sık sık ismini duyduğumuz Melis Sezen oldu. Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren Melis Sezen Nomen dizinde Halit Ergenç’in partneri oldu. Peki, Halit Ergenç’in yeni dizisi nedir? Halit Ergenç yeni dizi partneri kim oldu? Nomen dizisi ne anlatıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Nomen dizisi ne anlatıyor?

Disney Plus’ta ekrana gelecek olan Nomen dizisi hem oyuncularıyla hem de konusuyla merak uyandırıyor. Distopik bir hikayesi olan dizinin başrolünde Halit Ergenç yer alıyor. Dizide telepatik bir güce sahip olan Ergenç’in gücü sayesinde iletişim kurduğu partnerinin kim olduğu ise bilinmemektedir.  

Halit ErgençHalit Ergenç’in yeni dizisi nedir?

Türkiye’ye yaz gelirken Disney Plus platformunda da yaz esintisi görülüyor. Yeni projeleriyle Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan platform birçok ünlü isimle anlaşma yaptı. Disney Plus platformu ile anlaşma yapan 15 ünlü isim proje için hazırlanırken, platformda görkemli bir lansman hazırlığı içerisine girdi. Dünyada adını duyuran dev platformda yerini alacak olan projelerde bir bir açıklanıyor. Disney Plus platformunun marka ve yetenek yüzü olan Halit Ergenç, uzun bir aradan sonra yeni bir dizi ile ekrana dönüyor. 

Ünlü oyuncunun hayranları çekilecek dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. Nomen isimli dizi ile ekrana dönen Halit Ergenç, Melis Sezen ile birlikte kamera karşısında olacak. Nomen dizisinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendi. Senaryosunu Zafer Külünk'ün yazdığı diziyi Fatih Kızılgök yönetecek. 

Halit Ergenç yeni dizi partneri kim oldu?

Distopik bir hikâyeye sahip olan dizinin başrolünde Halit Ergenç yer alırken, dizide yer alacak bir diğer isim de Sadakatsiz dizisi ile adından sıkça söz ettiren Melis Sezen oldu. Halit Ergenç'in dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla telepatik yöntemle iletişim kurduğu eşi rolünde olacak oyuncu için arayış devam ediyor.

Disney Plus Yeni Projesi: NomenBirçok güzel projeye imza atan Medyapım’ın patronu olduğu Fatih Aksoy, platformda başka projeler ile de yer alacak. Disney Plus'a Bahadır İnce'nin yöneteceği, Urla'da çekilecek olan "Ru" ve Özer Feyzioğlu'nun yöneteceği "Siyaha Bulaşan Kadınlar" adlı dizilerde platformda yerini almak için gün sayıyor.

Siyaha Bulaşan Kadınlar projesi de platformda yerini alırken dizide rol alması için teklif giden oyunculardan biri de yine Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda olan Cansu Dere oldu. Ancak Cansu Dere’nin başka bir dizide yer alacağı öğrenildi. Büşra Cebe'nin yazdığı yine isme sahip olan kitabından dijitale uyarlanacak olan dizinin kadın yıldızlarının kim olacağı ise yakın bir zamanda belli olacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal