Disney Channel kapandı mı, neden yok? Disney Channel yayınına nerde devam edecek?

Çocukların severek takip ettiği çizgi film kanallarından birisi olan Disney Channel’ın yayın hayatına son verdiği iddia ediliyor. Peki Disney Channel kapandı mı, neden yok? Disney Channel yayınına nerde devam edecek? Tüm soruların yanıtları haberimizde...

22.03.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-20:02) Disney Channel kapandı mı, neden yok? Disney Channel yayınına nerde devam edecek?

Yayınladığı çizgi filmlerle milyonlarca çocuğun severek izlediği Disney Channel’in geçen yılların ardından yayın hayatına son vereceği öğrenildi. Günümüzde Netflix, HBQ, Amazon Prime Video gibi dijital platformların yakaladığı başarıyı göz ardı etmeyen Disney’in, Disney Channel’i Disney+ kanalına çevirmeye karar verdiği ifade ediliyor. İnsanlar ise konu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için arama motorlarını meşgul ediyor.

Disney Channel kapandı mı, neden yok?

Bir süredir kayda değer bir çizgi film üretemeyen Disney Plus’ın geleceği sorgulanır hale gelmişti. Disney ise beklenen kararı verdi ve Disney Channel’ın kapatılacağını açıkladı. Disney’in Türkiye pazarına şu sıralarda da yayında olan dijital platform Disney+ ile birlikte adım atacağı kaydedildi.

Disney Channel kapanıyor mu

Disney Channel’ın düşen reytingler sebebiyle yayın hayatına son verildiği iddialar arasında yer alıyor. Yayın hayatına yeni başlayacak olan Disney+’ta Yılmaz Erdoğan, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizilerin yayınlanmaya başlayacağı söyleniyor.

Yaklaşık 10’dan fazla yeni dizi projesi üzerinde çalışan Disney+’ta ilk olarak hangi dizinin yayınlanmaya başlayacağı ise gizemini koruyan sorular arasında bulunuyor. Konu hakkındaki yeni gelişmeler için haberimizi takip etmeye devam edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal